De Mazda MX-5 30th Anniversary Edition

Het beste van 30 jaar Mazda MX-5 in één model!

MX-5-30Y

Ontworpen om 30 jaar puur Jinba Ittai-rijplezier in de best verkopende roadster ter wereld te vieren en te klinken op de volgende tien jaar van dit iconische model.

Deze beperkte serie, uitgebracht in slechts 3000 exemplaren en enkel verkrijgbaar in Roadster-versie, is uitgevoerd in de opvallende koetswerkkleur Racing Orange en heeft exclusieve, speciale kenmerken.

Een bijzondere verschijning op de weg... Als eigenaar van een Mazda MX-5 30 th Anniversary Edition, maakt u deel uit van een exclusieve club. Speciale details zetten het sportieve karakter en de racetraditie van deze bijzondere machine extra in de verf.

De unieke oranjekleurige details in het zwarte interieur vormen een statement op zich. Recaro-zetels met oranje stiksels en omzoming passen perfect bij de oranjekleurige details in de binnendeurbekleding, ventilatiemonden, dashboard en versnellingspook. Dankzij de ingebouwde luidsprekers in de hoofdsteunen kunt u zelfs met het dak open genieten van het sublieme geluid van het Bose® audiosysteem.

Binnenkort beschikbaar en te bezichtigen bij Garage Petit J-M Zottegem!